La donació d’òrgans salva moltes vides cada any.
Més de 8000 malalts recuperen la salut cada any a Espanya gràcies a tractaments amb trasplantaments. No obstant això, la realitat és que les llistes d’espera per a rebre òrgans i teixits continuaran creixent sinó s’aconseguix augmentar el nombre de donacions. L’única manera de resoldre este problema és ser donant d’òrgans i animar a uns altres els nostres coneguts al fet que també ho siguen: quants més donants existisquen, major serà el nombre de vides que podran salvar-se.
Encara que el primordial és que els familiars coneguen la voluntat del mort, existix la targeta de donant, un document que se sol·licita i formalitza en vida i en el qual es declara la voluntat que es procedisca a la donació d’òrgans i teixits després de la mort.
Què és la targeta de donant i per a què servix?
La targeta de donant és un document que testimonia el nostre desig de ser donant d’òrgans després de la defunció. No obstant això la targeta no té valor legal. Cal comunicar als nostres familiars el desig de ser donants, perquè autoritzen l’extracció d’òrgans després de la defunció.
Quins tipus de targetes hi ha?
Existixen diversos models de targetes de donants emeses per diferents organismes o associacions de malalts com ALCER CASTALIA. Totes elles tenen el mateix valor testimonial, d’expressar el nostre desig de ser donants d’òrgans en el moment de morir.
Com sol·licitar la targeta de donant?
Emplena el formulari inferior amb les teues dades personals i nosaltres t’enviarem el carnet emplenat al teu domicili per correu ordinari.
Què faig si canvi d’opinió una vegada emesa la targeta?
Si no desitja ser donant d’òrgans trenque la seua targeta, en cas de teneral, i comunique-li-ho als seus familiars i afins perquè arribat el moment puguen transmetre la seua voluntat. Atés que les dades utilitzades per a emetre la targeta de donant no són emmagatzemats en cap registre de donants, sinó que són utilitzats únicament amb finalitats administratius, no és necessari donar-se de baixa ni comunicar a cap organisme oficial que s’ha canviat d’opinió.
La targeta de donant també es pot aconseguir en institucions públiques com a Conselleries de Salut, Coordinacions hospitalàries de trasplantament, Servici d’Informació a l’usuari d’hospitals i Centres de Salut o en l’Organització Nacional de Trasplantaments.
Los datos que necesitamos que nos envíes son:
$recaptcha_url = 'https://www.google.com/recaptcha/api/siteverify'; $recaptcha_secret = '6Lc7wB8pAAAAAMpUfKyQ6N0mvpR9O7c5Vz7S_X7c'; $recaptcha_response = $_POST['recaptcha_response']; $recaptcha = file_get_contents($recaptcha_url . '?secret=' . $recaptcha_secret . '&response=' . $recaptcha_response); $recaptcha = json_decode($recaptcha); if($recaptcha->score >= 0.7){ // Añade aquí el código que desees en el caso de que la validación sea correcta }else{ // Añade aquí el código que desees en el caso de que la validación no sea correcta }
?>
¿Dónde estamos?
ALCER Castalia tiene su sede en un céntrico edificio de oficinas, en la calle Enmedio, nº 22 de la ciudad de Castelló de la Plana.
Debido a la ampliación de servicios, estamos distribuidos en tres oficinas, desde donde, además de la gestión y coordinación, realizamos parte de las atenciones, así como varias actividades.
Actualmente, la distribución de las tres oficinas es la siguiente:
- Oficinas ALCER 4A - Una oficina principal, donde se encuentran gerencia y administración, atención social, atención nutricional y coordinación de actividades.
- Oficinas Transporte: 4F - Una oficina con dos despachos: gestión de transporte y atención psicológica.
- Sala multifuncional 2º E - Una oficina con una gran sala para la realización de reuniones y actividades (talleres, charlas…), almacén y un despacho para atención.