Sexología
Inicio » Sexología

Des del servici de Sexologia i Teràpia de Pareja d’ALCER Castalia abordem de manera integral els problemes derivats de la Insuficiència Renal Crònica en qualsevol de les seues fases: diagnòstic, seguiment, ERCA, diàlisi i trasplantament.

El motiu i principal objectiu que perseguim amb este servici és millorar la qualitat de vida i l’adaptació, tant de la persona renal com de la seua parella, ja que afecta a totes les àrees de la vida; i la sexualitat, la sensualitat, l’erotisme i el plaer formen part de la nostra salut en general, i de la salut sexual i reproductiva, en particular.

 

Hem de preservar i incrementar la qualitat de vida del col·lectiu renal i les seues parelles. Com podem fer-ho? Identificant els moments i situacions individuals o en la relació de parella que suposen alts i baixos emocionals, que es repetixen i/o mantenen en el temps i que generen malestar a una o a les dos persones. I que fins i tot, a vegades, comporten nivells de malestar i conductes que afecten la família, quedant reflectits en el treball, l’autocura, la comunicació, el menjar, l’exercici, el somni, entre moltes altres possibilitats.

Per tot això, t’oferim un espai professional on expressar els teus dubtes, preguntes i emocions perquè obtingues informació, assessorament i acompanyament en eixes qüestions que et poden suposar dificultats en el desig, l’excitació, la lubricació i/o el plaer que s’ajuste a les característiques i necessitats actuals en cada persona o parella en relació a la malaltia renal crònica (ERC).

Este espai se centra en la seguretat, la confidencialitat i el respecte; pel que no dubtes a consultar amb ALCER Castalia i sol·licitar la teua cita. T’esperem.

L’encarregada d’este Servici és Zoraida Granados, psicòloga, psicopedagoga, sexòloga, terapeuta de parella, terapeuta de família i psicooncòloga.

 

Zoraida Granados

Psicòloga, psicopedagoga, sexòloga, terapeuta de parella, terapeuta de família i psicooncòloga

 

12

Consultes Sexologia

8

Consultes Ter. Parella

8

Pacients Derivats

3

Tallers/Xarrades

Si vols tindre una consulta amb la sexòloga, pots preguntar a través d’estes vies:

  • Telèfon: 964 22 83 63 extensió 2
  • Correu electrònic: psicologia@alcercastalia.org
  • En persona: C/ Enmig, 22 4t A de Castelló (en este cas, per favor, demanar cita prèvia a través de les anteriors vies)

Una altra manera de viure la malaltia

Ves al contingut