Fes-te soci@
Inicio » Fes-te soci@

“No es pot fer res per a canviar el que ja va passar, però sí que es pot fer molt per a canviar el que ve”.

 

Margaret Mead

SI VOLS COL·LABORAR AMB ALCER CASTALIA COM SOCI@ EMPLENA EL FORMULARI
O TELEFONA’NS AL TELÈFON
964 228 363

Per a ALCER Castalia la figura del soci és el més important que tenim, de fet, és impossible que la nostra associació visquera sense l’existència dels mateixos/as. L’associació són ells i nosaltres, des dels diferents servicis, treballem per a millorar la seua qualitat de vida, reivindicar millores en tots els aspectes que afecten la persona amb ERC i vetlar perquè els seus drets com a pacient estiguen assegurats.

La persona sòcia és aquella que té una implicació directa, o indirecta, amb la malaltia renal crònica, sent, en la seua majoria, persones amb ERC, o familiars; però hem de posar en valor l’existència del Soci/a Simpatitzant, que és aquell que, sense tindre relació amb la malaltia, decidix col·laborar per a millorar, i enriquir, la vida d’aquells que sí que viuen amb ella.

La quota mínima anual que té la nostra entitat és de 30€, encara que es té l’opció d’aportar una altra quantitat, si així es desitja.

Les dades que necessitem són:

Camp Nom requerit

Camp Cognoms requerit

Has de triar una opcion

Camp DNI requerit

Camp data obligatori i has de ser major d’edat

Camp Adreça requerit

Camp Població requerit

Camp Codi Postal requerit

Camp correu buit o format de correu incorrecte

Camp telèfon vacio o telèfon incorrecte

Has de triar una opció

Has de triar una opció

score >= 0.7){ // Añade aquí el código que desees en el caso de que la validación sea correcta }else{ // Añade aquí el código que desees en el caso de que la validación no sea correcta }
?>

Una altra manera de viure la malaltia

Ves al contingut