Assessoria Jurídica
Inicio » Assessoria Jurídica

En ALCER Castalia comptem amb un servici extern d’assessoria jurídica, compost per un equip d’advocats especialitzats en diferents branques del dret: civil, laboral, estrangeria, processal, penal, etc., amb el qual cobrim l’assessorament de totes les persones associades que el necessiten i requerisquen.

Són les nostres treballadores socials els qui reben els casos, els estudien i els deriven als corresponents advocats perquè contacten amb els nostres/as socis/as i els expliquen com procedir ajudant-los a la realització de determinats tràmits i a orientar-los per a poder continuar amb el procés.

 

Amb este servici jurídic el nostre col·lectiu renal queda cobert en situacions que ens són poc familiars o que se’ns escapen als nostres coneixements.
Els casos principals, entre molts altres, són: discapacitats, problemes laborals amb les entitats quan a una persona se li detecta malaltia renal, divorcis, lloguers de vivenda, legalització de documents, etc.

ALCER Castalia oferix informació i assessorament relacionats amb l’aplicació de normatives, lleis i reglaments en matèria de dret. Per a això, comptem amb l’estreta col·laboració del nostre advocat especialitzat en la branca civil que coordina a un equip que cobrix totes les branques jurídiques.

 

25

Consultes Anuals

19

Persones Ateses

6

Tipus de consulta

13

Nous casos atesos

Si vols tindre una consulta de manera presencial/telemàtica amb la nostra seu pots preguntar a través d’estes vies:

  • Telèfon: 964 22 83 63 
  • Correu electrònic: social@alcercastalia.org
  • En persona: C/ Enmig, 22 4t A de Castelló (en este cas, per favor, demanar cita prèvia a través de les anteriors vies)

Una altra manera de viure la malaltia

Ves al contingut